Vandaag een heel echte rustdag, de auto is niet uit de garage geweest, na het ontbijt en even alles weer op orde brengen zijn we gaan wandelen met de rolstoel. Nu is de boulevard hier geen vele kilometers lang maar we hebben het hele stuk rustig heen en weer gelopen en overal zijn we wat blijven staan om de bedrijvigheid een beetje te bekijken. Op de ene plaats zijn ze strandvolleybal aan het spelen en ergens anders zijn de vaders met de kinderen aan het spelen, overal is wel iets te doen al lijkt het vaak of het strand erg leeg is maar dat komt doordat er maar weinig mensen zijn.

Als we richting dorp kijken zien we hoog boven alles uit de restanten van het kasteel. Het is veel hoger dan je zou denken want deze foto is behoorlijk ingezoomd. We zullen er beslist eens gaan kijken en verslag er van doen.

Als we naar de overkant van de baai kijken zijn ook hier al de plastic kassen te zien waar de groenten worden verbouwd voor de Europese markt. Hoger en verder de bergen in zie je nauwelijks nog iets van groen omdat het ene kassencomplex tegen het andere aanstaat alleen maar gescheiden door af- en toevoerwegen. Soms, waar het een beetje vlak is, staan er grote gebouwen waar het sorteren en de verpakken plaats vind.

Precies boven mijn schouder is het volleybalnet nog net te zien en dan vaak honderden meters geen mens te bekennen, dus echt rust op het strand.

 

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S