De vissers zijn er altijd vroeg bij.

Een heel ander begin van de dag.

Zoals al voorspeld door de Meteo is er maar sporadisch een zonnetje te zien al blijft het overwegend droog. Het zou vandaag 24 graden moeten worden al is daar 's morgens vroeg nog weinig van te merken en we zullen ons bezinnen over wat we vandaag gaan doen.

De aanwezige Spaanse vakantiegangers houden stug vol en gaan dik gekleed toch op het strand zitten al zag ik zelfs een zwemmer die, toen hij uit het water kwam wel meteen in een dikke handdoek werd gedraaid. Let op het kleine baby'tje dat dik ingepakt gewoon er bij is. De vier senioren links hebben een tafeltje meegebracht en zijn hun favoriete spel, 'domino' aan het spelen. Deze foto maakte ik met een sterke telelens vanaf ons balkon.

De voorspelde 24 graden zien we voorlopig niet al komt de zon soms wel even fel tevoorschijn en het volgende moment druppelt het weer een beetje maar later in de middag werd het langzaam beter en zijn we samen met de rolstoel een eind langs de zee gaan wandelen. Daarna in het dorp bij een schoenenwinkel nieuwe veters voor mijn schoenen gaan kopen. Werkelijk hilarisch, in de winkel kon je je nauwelijks draaien en zelfs de gang stond van onder tot boven vol met schoenendozen. Bruin is een kleur die in Spanje voor schoenen bijna niet voorkomt maar men begon te zoeken in een grote doos waarin alles door elkaar heen lag. Ondertussen kwam een mevrouw uit een ander huis aan de overkant van de straat, Tonny die buiten wachtte zag dit, met de juiste maat en kleur aanlopen. Hoe dat zo snel gecommuniceerd was is ons een raadsel maar ik heb ze. Overigens denk ik dat het passen van schoenen buiten op het trapje moet gebeuren want binnen was er geen plaats voor.

 

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S