We zijn vandaag een stukje wezen wandelen want ook vandaag doen we het nog rustig aan en daarbij komt nog dat de zon zich de laatste twee dagen maar heel weinig heeft laten zien. 's Morgens wel al een goede temperatuur want daarover hoeven we ons echt niet te beklagen maar pas echt laat op de dag is de zon doorgekomen.

Als je dit ziet zou je toch graag weer eens kind willen zijn, zo veel speelmogelijkheden als hier op heel veel plaatsen zijn, ongelofelijk. Dit stukje is natuurlijk voor de iets grotere kinderen en op de foto hier onder is het aangrenzende stuk te zien voor de kleintjes, met ook hier weer genoeg banken voor de ouders.
Vernielingen ???    Wij hebben ze nog niet gezien.

 

 

A.s. zondag zijn hier in Spanje verkiezingen, en natuurlijk hangen er spandoeken en posters her en der. Maar Spanje is een luidruchtig land waar alles harder moet als nodig, en of dat nu radio, televisie of gewoon gesprekken zijn in de bar, alles moet hard. En dan de verkiezingen, soms geloof je niet wat je ziet en hoort, er zijn busjes met grote luidsprekers er op zoals je die overal ter wereld wel eens ziet. Hier dus ook, met het verschil dat men hier een bandje of digitaal bestand aan zet met volume op maximum en parkeert die auto gewoon ergens en kijkt er het eerste uur niet meer naar om. En de Spanjaarden dan ....................  die knipperen niet met de ogen of oren maar blijven rustig op het terras zitten en drinken hun pilsje verder op.

Overigens laat men op de Tv uitgebreid zien hoe de gehandicapten die niet naar binnen kunnen bij een stembureau buiten wordt de zittende geholpen. Men kan dan buiten stemmen en het stembriefje komt ook dan in een verzegelde doorzichtige doos.
Mag men in Nederland een voorbeeld aan nemen.

 

 

Een stuk verder langs het strand heerst wel de rust en staat de vissersvrouw in alle rust het net uit elkaar te halen en op te vouwen voor een nieuw gebruik terwijl de man op z'n gemak blijft lezen in zijn krantje.

Het was vandaag geen superzonnige dag, eerder meer bewolkt en zelfs af en toe een donkere wolk, maar dat is ook wel weer eens fijn bij het wandelen.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S