Vanmorgen vroeg was het een genot om op het terras te eten onder een fijne niet te warme zon. Omdat men bij de Meteo had aangegeven dat het hier zwaar bewolkt zou zijn was dit dus al meegenomen. Maar niet voor lang want om tien uur begon het te betrekken en liep de temperatuur met grote stappen terug.
Zelf was ik wel nog even voor tienen onze website gaan bijwerken maar toen ik terug kwam voelde het al kouder aan. We zijn binnen gebleven om te lezen en een spelletje Mahjong op de computer te doen.
Toch werd het rond twee uur ineens beter en brak de zon weer door.
Omdat we langs de kust veel heel kleine dorpjes gezien hadden wilden we wel eens proberen om daar naar een restaurant te gaan. Onze keuze viel op 'El Puzuelo' en daar zijn we dus heen gereden.

HET RESTAURANT WAS AL BIJ HET BEGIN VAN HET DORP AANGEGEVEN

 

Omdat we liever niet buiten zaten zijn we naar binnen gegaan en vonden een plaatsje onder het bord van 'Wuppertal' zoals het restaurant ook heette. Het woord restaurant was wel wat groot aangemeten want we konden kiezen uit diverse tapas of een pizza. Aangezien de tapas nou niet bepaald uitnodigend onder een halfdoorzichtige stolp lagen hebben we een pizza genomen. Daar hadden we achteraf beslist geen spijt van want het was overheerlijk en door en door warm.

Op de terugweg zijn we nog even op het strand van het dorp gaan kijken maar ook daar was het woord strand een beetje buiten zijn proporties gegaan. We reden daarna door een groot kassengebied dat helemaal langs de zee lag. Deze kassen zijn normaal gesproken pot en pot dicht en toch zag ik op een plaats een opening, dwz er was een zeer fijnmazig gaas waar ik nog net doorheen kon kijken om de trostomaten te fotograferen.
Als de wegen tussen de kassen een stuk hoger liggen is het ook soms mogelijk om te zien wat er gekweekt wordt maar dan kun je er geen foto maken. We zagen dat in deze omgeving alleen maar tomaten in de kassen waren, we zijn daarna het was al bijna zes uur geworden, via een kleine omweg weer naar huis gereden om nog een stukje langs het strand te wandelen.

KOM KINDEREN GA EENS NAAST ELKAAR STAAN MAMA WIL EEN FOTO MAKEN

 

ZONDAG RUSTDAG, OOK VOOR DE BOTEN

De boten liggen gereed om morgenvroeg weer uit te varen. Op de rechterfoto zie je duidelijk hoe de boten aan een kabel uit zee naar het strand op worden gedraaid, onder de boot komt dan een aantal grote planken of ronde boomstammetjes zoals je op de foto's kunt zien.

We hebben nog een tijdje langs het strand gezeten tot het me te warm werd en zijn naar binnen gegaan.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S