Ja hoor,  8.00 uur en de zon schijnt al weer verblindend op ons balkon, we zullen er van profiteren.

 

 

We moesten vandaag nog een boodschap doen in Motril en besloten om daarna via de bergen weer naar Castell de Ferro te rijden. Ofschoon het aan de kust mooi weer was zagen we in de bergen dikke wolken hangen maar weten dat dit vaak niet zo erg is als het uitziet. Toen we boven de 1200 mtr. kwamen zaten we er wel in d.w.z. we zagen de wolken op onze hoogte en nog hoger in de bergen. Toen we verder reden en even aan de andere kant van de berg moesten rijden zaten we er wel helemaal in. Dus erg langzaam rijden en steeds naar de witte lijn langs de weg, die was er hier gelukkig, blijven kijken. Het was maar van korte duur want na een paar bochten was het zicht weer 100 procent.

 

Omdat het al een stukje in de siŽsta was keken we uit naar een restaurant, maar ja zo hoog in de bergen zijn die ook weer niet zo dik gezaaid. Maar uiteindelijk kwamen we op een voor ons bekende plek, 15 jaar geleden waren we hier ook al eens. Een restaurant waar ook de jagers en natuuropzichters komen, het is een groot restaurant-bar omdat het mooi hoog gelegen is een ideale plek voor feesten.

 

Terwijl Ton nog wat naar de Tv. kijkt heb ik wat rondgekeken in de bar, mijn oog viel op twee vogels in een kooitje dat precies om hun heen paste, de pootjes op draadgaas en voer en drinken genoeg, dat wel.

 

Ik heb natuurlijk geen idee welke vogels dit zijn, hun grootte is te vergelijken met een krielkip. Het antwoord van onze vogelaar Nico: Het zijn 'Steenpatrijzen' een hoenderachtige. In Nederland hebben we de gewone Patrijs.

Men had vers geschoten konijnen in de aanbieding.

 

's Avonds terug aan de kust was het hier toch ook al niet meer zo zonnig als toen we vertrokken maar voor de volgende dagen staat alweer prachtig weer in het vooruitzicht en eigenlijk hebben we helemaal niet te klagen over het weer.

'HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S