IEDERE BOOT ZIJN EIGEN NAAM

Het zag er vanmorgen veelbelovend uit en we hebben een heerlijk ontbijt gehad op ons mooie balkon, maar even later begon het te betrekken en was de zon en de warmte weg. Na het opruimen, afwassen en tanden poetsen scheen de zon weer en was het dan ook meteen weer warm. Met de laptop in de tas over de schouder ben ik naar de dichts bijzijnde gelegenheid gegaan waar ze wifi hebben in ruil voor een consumptie. Het is dik 10 minuten lopen met de zware laptop in de brandende zon langs de zee, maar ja je moet er wat voor over hebben. De website bijwerken is een fluitje van een cent maar er komen ook veel mailtjes binnen die ik graag meteen, voor zover dat mogelijk is beantwoord. Ik doe dat graag dus schroom niet om ons te mailen, ook met vragen over hier of over ons.
Vanmiddag konden we afwisselend op het balkon of binnen zitten naar gelang de zon scheen of niet. Dus lezen of Tv kijken naar het tennis ATP toernooi in Barcelona. Overigens zijn we gisteren in de rust van de voetbalwedstrijd naar huis gegaan, wat kunnen Spaanse voetballiefhebbers een kabaal maken en de Tv kon niet hard genoeg aan staan. Ze waren allemaal voor Real Madrid en het scheelde maar een haar of ze stonden op de stoelen om hun ongenoegen te uiten als de scheidsrechter een in hun ogen dubieuze beslissing had genomen.

20 GRADEN MAAR VOOR ANDALUSIERS DUS TE KOUD OM OP HET STRAND TE ZIJN.

MAAR NIET VOOR ENKELE VISSERS

EN DAN MET EEN GROTE ZWAAI DE ZEE IN.

Zo was ik dus tegen de avond eens even gaan kijken bij de vissers, waar er normaal zeker 4 of vijf vissers zijn waren het er nu maar twee die het gingen proberen. Ook is goed te zien dat het hele strand bestaat uit dikke kiezels en veel platte, grote ronde stenen.
Het hele dorp verkeerd al de hele week in feeststemming en maandag is het weer een gewone werkdag.
We hopen dat we morgenavond een goed plaatsje kunnen krijgen bij de processie door het dorp.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S