De dag begon weer stralend en bij het ontbijt stond de zon weer pal op de tafel te schijnen maar ook vandaag was dit maar van korte duur.
Toen ik vanmorgen naar de bar ging waar de beschikking is over wifi liep ik in de volle stralende zon, dat beloofd wat zou je zeggen maar al snel stak de wind op en dan maakt het niet uit of het 21 of 22 graden is, het wordt dan gewoon fris. De mensen die al op het strand waren, waren nu snel verdwenen. Ook zaten sommige mensen in een beschut hoekje zoals deze dominospelers, of achter een aantal parasols die de wind tegen konden te houden.

Tegen vier uur werd het wat beter en kwamen de mensen weer tevoorschijn en ook wij zijn naar de boulevard gegaan, natuurlijk ook om een hapje te eten. Plotseling was het weer een en al bedrijvigheid en heel veel kinderen op het strand.

En dit is maar een klein gedeelte van de trappen Alle hoekjes moeten gevuld worden

Omdat het dorp alleen maar bestaat uit steile wegen of trappen kan Tonny daar niet komen. Later vanmiddag ben ik er eens een kijkje gaan nemen en ben via trappen naar boven gelopen, voor de auto's is er ook een smalle weg aan de ene kant omhoog en aan de andere kant van het dorp omlaag. De auto's staan op de meest vreemdsoortige plaatsen geparkeerd want de doorgang moet er natuurlijk blijven.

VOOR HET HUIS VEEL GROEN MAAR OOK OP HET BALKON !!

Ook hier zitten overal groepjes senioren om de wereldproblemen op te lossen.

 

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S