DONKERE WOLKEN

De ochtend begon zoals alle dagen weer veelbelovend maar ook nu was dit van korte duur. Het begon behoorlijk te betrekken en er was bijna niemand buiten, even later was er toch weer plaats voor de zon. In no time is iedereen op het strand, maar niet om te zonnen, wel worden er veel spelletjes gedaan met de kinderen en de senioren maken hun wandelingen.
Voor vandaag was regen voorspeld en daar hadden we ons dan ook op voorbereid maar toen het toch langer droog bleef besloten we om een stukje te gaan rijden. We maakten ons gereed en zochten alles bij elkaar wat we zoal onderweg nodig hebben. Alles in de auto en ik maak de garage open met de afstandbediening maar ho maar, die bleef dicht. Nu is er nog een andere mogelijkheid en dat is met de knop aan de sleutelhanger waar je alle deuren en poorten mee open kunt maken, helaas die werkte op alles behalve de garagepoort. Ik heb nog gezocht naar een andere bewoner maar die zijn in de loop van de ochtend weer allemaal naar huis gegaan. Er zit dus niets anders op dan op maandagmorgen de beheerder te zoeken en om uitleg te vragen want de batterijtjes waren helemaal nieuw had Carlos ons verteld.
We zijn toen maar een wandeling gaan maken over de boulevard en alles eens rustig bekeken wat er op het strand zoal allemaal gedaan werd. Later op de dag zijn we naar een strandrestaurant gegaan om wat te eten, ook hier was de meeste drukte al voorbij. Toen we weer thuis waren hebben we nog naar het laatste stuk van "Luik Bastenaken Luik" gekeken en daarna naar de finale van het ATP toernooi uit Barcelona dat gewonnen werd door Rafa Nadal.

We hopen dat het slechte weer snel plaats gaat maken voor de zon want daar waren we eigenlijk wel voor gekomen. Dat neemt niet weg dat we iedereen in Nederland de prachtige Paasweek van harte gegund hebben.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S