Het balkon is weer helemaal schoon en stofvrij, het waait hier aan zee natuurlijk wel een beetje en overal is het wel stoffig. Dus als je van de boulevard af naar binnen komt neem je al behoorlijk wat stof aan je schoenen mee naar het balkon op. Dus af en toe met veel water dweilen en alles is weer schoon, drogen doet het waar je bij staat en zeker met deze temperaturen en een beetje wind.
Vanmorgen om 7 uur stond de wasmachine al te draaien met alleen maar een aantal rode overhemden, rode shirtjes en een rode broek van Ton. Haast ongelooflijk maar in ruim drie kwartier alles alweer droog. Het zag wel grappig uit, een waslijn met alles rode spullen er aan.

 

Ook het zwembad ligt er, nu het gevuld is weer mooi bij

 

 

 

De stof wordt natuurlijk ook veroorzaakt door de tuinmannen die elke dag opnieuw in de tuin aan het werken zijn, er is altijd wel wat te snoeien of op te ruimen en ook de sproeiers moeten elke dag een half uur aanstaan.

De temperatuur was en bleef weer hoog maar de zon liet het al snel afweten en alles was bewolkt. Reden dus om lekker uit te rusten met boek en tijdschriften waarvan we er nog genoeg op voorraad hebben.

Toen om half zes de winkels weer open gingen ben ik nog wat drankjes gaan halen want die waren op. Als je dan in de garage in de auto stapt die redelijk koel is en bij de supermarkt weer meteen in de koelte loopt is het heerlijk. Tot je weer buiten komt en de warmte als een dikke deken op je valt, oeps dat valt dan behoorlijk tegen en ben je weer blij dat je in huis bent waar het altijd 21 of 22 graden is.

 

 

En 's avonds nog even naar het restaurant van de overbuurman om een paar pilsjes te drinken en voor Ton een vers geperste 'zumo de naranja. (sinaasappelsap).

Voor je het weet is het alweer half twaalf en tijd om naar huis te gaan.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S