DE NAAM VAN HET COMPLEX

ONS TERRAS IS TOT HET RECHTER HEKWERK DUS OOK EEN GROOT STUK NIET OVERDEKT.

Vanmorgen ben ik eens een beetje rond gaan lopen door de wijk waar we nu zijn. Opvallend is hoeveel bloemen er overal zijn en dan met name bij de mensen in het voortuintje of balkon, of zomaar uit de muur groeiend. Nu de paasvakantie voorbij is zie je nog maar weinig mensen op het strand en is het opvallend stil geworden. Het komend weekend zal dat wel anders zijn als de mensen die hier hun 'buiten' hebben er ook weer zullen zijn.

EEN KLEIN STUKJE BOULEVARD, DE AUTO'S MOGEN HIER OOK KOMEN

Het gemeentehuis waar de boulevard op lijkt dood te lopen is gebouwd tot bijna op het strand en je moet er dus omheen lopen. De strandrestaurants waren na afgelopen paaszondag meteen gesloten maar toen ik hier wat rond aan het lopen was zag ik dat ze vandaag alweer open gaan.

Ook liep ik langs de kleuterschool waarvan de ramen op de verdieping open stonden, de kinderen zongen uit volle borst allemaal samen "Vader Jacob" in het Spaans natuurlijk en even was ik geneigd om hard mee te gaan zingen maar heb dat maar niet gedaan.

HIER GAAN WE GRAAG ETEN VANWEGE DE GROTE VARIATIE VAN HET DAGELIJKS MENU

 

Na het eten zijn we nog een stukje gaan rijden en iedere keer zie je wel weer iets anders, er wordt op de velden gewerkt en omdat we tamelijk hoog waren kon je goed zien hoeveel minder de druivenstokken al in het groen zaten tegenover de velden langs de kust.

 

Grappig, ik maakte deze foto van de boer met zijn ploeg en dacht het mooier te vinden als hij naar de andere kant zou lopen en wachtte dus even. Maar hij kwam niet meer terug, toen ik weer bij de auto kwam vertelde Ton dat ze gezien had hoe hij was gaan liggen om te rusten.

EEN MOOIE WATERTAP BIJ HET DORPJE ALBONDON MET DE TEKST 'KWALITEIT VAN LEVEN'

 

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S