Gisterenavond zagen we het al bij het uitgebreide weerbericht op de Tv, plotseling waren de voorspellingen weer veranderd. Waar gisterenochtend nog mooi weer voor deze zuidoosthoek van Spanje was aangegeven was het nu alleen maar een dikke wolk. Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik in eerste instantie, wat ben je vroeg wakker maar een blik op de wekker leerde me dat het al acht uur was. Normaal staat de zon dan al te schijnen maar nu dus niet, wel een beetje regen en 17 graden en dus binnen ontbijten.

Gelukkig wilde Ton vandaag toch naar het Engelse Tv huwelijk kijken dus voorlopig nog niet erg, want zelf heb ik wat achterstallige lectuur gelezen en natuurlijk naar de koffiebar geweest om het blog bij te werken en de mails te ontvangen, te beantwoorden en versturen. Toen regende het bijna niet meer behalve toen ik weer naar huis wilde gaan. Toch nog even langs de groenteboer gelopen om wat fruit te kopen en meteen wat kaarten op de post te doen.
We zagen op de Tv dat het in Granada een beetje sneeuwde en wat hoger in de Siėrra Nevada zelfs behoorlijk hard sneeuwde en de mensen met een snowbord  hun hart op konden halen.

Toen we vanmiddag aan de overkant van de straat gingen eten was het wel droog geworden maar nog altijd zeer zwaar bewolkt en zullen we de rest van de dag wel binnen blijven.

ER LIJKT HEEL VEEL PLAATS TE ZIJN OM DE AUTO OP ONZE PLAATS TE ZETTEN

EN MET EEN HAAKSE BOCHT NAAR BINNEN OF BUITEN RIJDEN

Buiten het weekend staan er maar enkele auto's in de garage, vanwege de groothoeklens lijkt het of er  tamelijk veel plaats is om de auto op z'n plaats te zetten (bovenste foto) maar daar verkijk je je ernstig op, de linker foto is zonder (groothoek) vertekening. Het is werkelijk heel voorzichtig langs de pilaren enkele keren voor- en achteruit rijden eer je de auto voor de poort hebt staan. Gelukkig hebben we verklikkerpiepertjes in de achterbumper zitten. Als we met de rolstoel, of rollator naar buiten gaan, b.v. om aan de overkant te eten, moeten we ook even een stukje schuin omhoog lopen maar normaal rijden we steeds met de auto uit de garage.

 

Vanavond toch nog even wat rondgelopen en een paar foto's gemaakt. De mooie struik Bougainville in een zijstraat was me nog niet eerder opgevallen. Op het plein van de 3e april stond dit mooie tegeltableau. En op het strand maakte ik nog een praatje met deze elektricien die zijn 'barco' van een nieuw verflaagje was aan het voorzien, met gewone huis- tuin- en keukenverf maakte hij me duidelijk.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S