We gingen vandaag na hard werken in het huis nog even weg en moesten om ons doel te bereiken eerst heel hoog door de bergen en we zagen op afstand de dikke wolken om de toppen al hangen. (zie de 1e foto)

Op weg kwamen we langs het begin van het grote stuwmeer, de plek waar alle kleine bergbeekjes uitmonden. Omdat de sneeuw nog altijd aan het smelten is zijn het echt wilde waterstromen die overal vandaan omlaag komen en het stuwmeer voeden.

Langs de weg ook overal oleanders in diverse kleuren, hier een rose.

 

EEN MOOIE BLOEM IN EEN MOOIE OMGEVING IN EEN PRACHTIGE VAKANTIETIJD

 

 

 

Morgen, vrijdag is het een kwestie van inpakken en bijna wegwezen maar eerst nog een paar mensen bezoeken om goedendag te zeggen.

 

 

 

 

Zo ook de lieve dames van de cafetaria waar ik alle dagen terecht kon om de blog op de website bij te houden en de mails te lezen, soms erg veel maar ze zijn allemaal reuze welkom geweest.

Elke dag dan ook bijna een half uur lopen met de laptop om de schouder dus wat bewegen betreft was dit al genoeg geweest per dag.

Aan de foto's kan je zien dat ik ondertussen precies wist welke tijd 's morgens of 's avonds het beste was. Op bepaalde tijden komen mensen gewoon niet om koffie te drinken of een boterham of broodje te eten en dan kan ik ook niet in de weg zitten.

Op bepaalde tijden is het zo druk dat drie dames het niet eens kunnen bijhouden om iedereen te bedienen maar Spaanse mensen zijn geduldig en praten met elkaar als het moet uren aan een stuk.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S