OP DEZE AUTOPISTA REDEN WE DUS TEGEN HET EINDE VAN DE MIDDAG

Voor we op deze autopista (tolweg) reden waren we al heel wat uurtjes onderweg, bijna 900 Km.

Oorspronkelijk zouden we nog wat langer blijven maar omdat we over enkele dagen bij het feestje van mijn jongste zus willen zijn is het dus vandaag geworden. Het is het prettigste rijden op zaterdag en zondag vanwege weinig tot geen vrachtverkeer en dat klopte helemaal met onze verwachting. De CC van de auto op 100 Km/h gezet (je mag officieel 110) en helemaal ontspannen rijden van pauze tot pauze of tanken. Toen we hier bij Barcelona in het hotel arriveerden was ik dus inderdaad nog helemaal fit.

Onderweg enkele keren een forse onweersbui gehad waarbij de snelheid terug moest naar 70 Km/h. maar de temperatuur was tegen de middag al opgelopen tot 24 graden, tijdens een onweersbui ging dat rap omlaag naar 15. Dat was vanmorgen vroeg wel wat anders, we moesten eerst ongeveer 150 Km. bergop rijden tot we boven waren bij een temperatuur van 10 graden maar in de auto was het natuurlijk goed uit te houden. En verder natuurlijk de hele dag gereden met de automatische airco aan.

Overigens hadden we nog geluk door het hotel eerder te reserveren want inmiddels is hier in de omgeving geen hotelbed meer te vinden. Dat heeft te maken met de MotoGP die hier in Barcelona gereden wordt. Overal staan hier motoren geparkeerd want die liefhebbers komen natuurlijk niet met de trein.
Als we morgenvroeg vertrekken zullen we er waarschijnlijk ook geen of bijna geen last van hebben want wij rijden natuurlijk naar het noorden.

Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat ik deze foto's niet kon nemen onder het rijden. Tonny heeft dus haar best gedaan om enkele foto's uit de rijdende auto te maken en dat is erg moeilijk. Toch enkele foto's.

 

ALLES IN DE MIDDENBERM VAN DE AUTOWEG

 

ROZE OLEANDERS

 

WITTE OLEANDERS

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S