Vanmorgen zijn we na een overheerlijk Frans ontbijt op weg gegaan naar Klimmen. We hadden al ingeschat dat de eerste werkdag van de week wel eens behoorlijk druk kon zijn op de weg. Je kunt dus zoveel ideeŽn hebben als het maar kan, de werkelijkheid is dat wat je meemaakt. De hele weg is het rustig geweest wel hebben we een paar keer een onweersbui gehad waar je U tegen zegt. Alles dat op de autoweg reed nam dan de snelheid terug tot 70 Km/h., ja op een enkele gek na natuurlijk maar dat zal overal wel zo zijn.
Bij de pauze die we genomen hadden konden we een bank en tafeltje uitzoeken waar we maar wilden om te genieten van onze 's morgens vers gezette koffie, onze thermoskan is perfect.

Wat we wel al wisten uit onze jarenlange ervaring op dit traject is de enorme drukte zo vlug je de tolroute in Frankrijk verlaten hebt en die blijft totdat je door Luik bent gereden.

De auto is inmiddels klaar om gepoetst te worden en de komende dagen zal de wasmachine vaak werken om daarna via de strijkplank weer in de kasten te belanden.

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S