HIER MOETEN JULLIE HET MEE DOEN ZEGT ZE, EN 25 GRADEN

We weten nog niet wat we gaan doen vandaag want met zo'n mooi weer is het overal druk, de Spaanse mensen gaan dan graag picknicken of barbecueŽn op mooie plekjes buiten. En niet alleen, maar ze trekken er dan ook meteen massaal op uit.

Om half tien, was het al bloedje heet en is Ton in een ligstoel op het balkon in de zon gaan liggen, onderweg naar mijn wifi-cafetaria waren er erg veel mensen aan het wandelen langs de zee. Ook werden er al veel boten gereed gemaakt om op zee te gaan.

We zijn vanmorgen nog een tijdje binnen en op het balkon gebleven en vlak voor de siŽsta zijn we nog een stuk gaan wandelen met de rolstoel, we kwamen zowaar het eerste communicantje tegen van dit jaar, na het wandelen zijn we aansluitend naar een restaurant gegaan om te eten.

 

Na het eten zijn we meteen nog een stukje gaan rijden om nog wat van de omgeving te genieten. Ook nu kwamen we weer erg hoog in de bergen via echte smalle bergwegen zonder witte lijnen of vangrails. Het is een kwestie van echt voorzichtig rijden want de Spanjaarden die hier in de bergen wonen rijden behoorlijk hard over deze wegen, ook in de smalle bochten.
Als we iets moois zien om te fotograferen (en niet alleen voor ons blog) probeer ik een brede plek te vinden waar nog altijd een auto langs kan.

Dat was niet nodig op de plek waar we een prachtig uitzicht kregen op de SiŽrra Nevada met zijn toppen in de sneeuw maar nu zonder wolken waardoor het nog mooier en indrukwekkender is. Op de rechter foto is iets rechts van het midden de 'Pico Veleta' te zien.

 

GEWOON MOOI OM TE ZIEN

 

HET LIJKT WEL EEN LEEUWENBEKJE

 

ZOMAAR EEN PRAATJE LANGS DE WEG

HOME

TERUG NAAR WAT WIJ ZOAL DOEN EN FOTO'S