10 oktober

Ja, en dan is er zomaar ineens de laatste dag aangebroken, alles weer inpakken en zien dat je toch nog genoeg ruimte hebt ondanks de vele aangeschafte spulletjes en cadeautjes voor de kleinkinderen en onszelf. Gelukkig is het prachtig weer in tegenstelling tot gisterenmiddag (je weet wel dat is dus pas na vijf uur) toen we een paar aardige plensbuien hadden. Ook gisterenavond (dat begint dus om tien uur) toen we aan het eten waren en er plotseling een kabaal was van jewelste. We dachten dat er bij het strand een grote machine was aangezet maar het bleek een geweldige regenbui te zijn op het dak van het strandterras waar we zaten. Dat duurde gelukkig niet lang en we hadden de, toch wel altijd in de auto liggende paraplu, niet nodig. Wel hadden we toen we naar huis gingen, omdat we over een stukje strand moesten lopen, onze schoenen aan de buiten- en onderkant helemaal vol zand. dat ging dus eerst in de auto en daarna mee in huis want matten om de voeten te vegen zijn hier maar een zeldzaamheid.
Resultaat, vanmorgen het hele huis, althans de vloeren, zandvrij moeten maken en daarna de automatten en achterin de auto de plek waar de rollator altijd staat.

Och het is geen klagen want toen we juist even naar Amalia waren geweest om afscheid te nemen waren er weer prachtige witte wolken in een verder strakblauwe lucht met volle zon en die hebben we morgen in ieder geval ook als we de eerste etappe naar huis gaan maken. De foto heb ik natuurlijk van het dak af gemaakt.

We waren tijdens deze vakantie in erg veel bar/restaurants in een groot deel van Andalusië en hebben overal lekker gegeten, toch is er één die er boven uitsteekt en dat is bij 'Pepe Oro' een van de vele strandrestaurants. Op deze foto samen met José Miguel, de eigenaar.

Vanaf het strand bij het restaurant,vlak voor of net in de schemering een kijkje op Nerja (in de verte).

Samen met Ravien en Rain van Casa de Rosa, onze buren waarvan ik de Wifi mocht gebruiken en waar ik een heerlijke verzorgde 'serveza' kon drinken met een nog lekkerdere 'tapas' er bij.

Ja en dan zijn er natuurlijk nog een aantal telefoontjes die ik hier niet kan beschrijven omdat dit helemaal privé is.

Naar de eerste reisdag

Terug naar het overzicht