Als je zo lang weg gaat komt er van alles bij kijken.

Na afgelopen zondag alle nog lopende verplichtingen te hebben afgerond konden we op maandag beginnen met de laatste definitieve voorbereidingen. Ondanks een beetje regen de banken uit de auto geschroefd en op een droog plekje in de blokhut  opgeborgen. Toen de hagelnieuwe scootmobiel in de auto gezet, het was even wennen maar het ging uiteindelijk toch erg makkelijk. En van de oprijgoten heeft een ander plekje gekregen omdat de ruimte onder de scooter minder is geworden. Gelukkig heeft deze scooter echte bevestigingsogen er onder zodat de spanriemen er makkelijker aan te zetten zijn als ooit tevoren. De rolstoel staat nu tegen de zijwand aan en word door spanelastieken aan de ogen in de auto vast gemaakt. Het lijkt allemaal zo eenvoudig maar het is woekeren op de vierkante cm. Aangezien de scooter enkele cm. korter is hoefde de steun voor onder het voorwiel er niet in en dat geeft zomaar ruim 25 centimeter meer ruimte en dat is geweldig.

Nu de indeling klaar is zien we de ruimte die over is om enkele tassen te plaatsen en een klein koffer met de spullen voor de hotels onderweg. Erg veel hoeven we niet mee te nemen want in het appartement is eigenlijk alles zoals we het thuis ook hebben, het is dus hoofdzakelijk kleding dat we moeten meenemen.

Vandaag (donderdag) halen we de laatste boodschappen van vers spul om onderweg ook wat te kunnen eten.

Verder zijn wij kaasliefhebbers maar niet van de Spaanse kaas, dus gaan in de koeling ook een paar flinke brokken Nederlandse kaas mee. Ook wat pakken koffie, maar dat is het dan ook wel want in Spanje maken we alleen ons ontbijt zelf klaar. Verder eten we elke dag in een ander dorpje waar we dan toevallig zijn samen met een aantal dorpsbewoners hun 'MENU DEL DIA' mee.

WAT EEN GELUK ....... Kregen we juist (18.00 uur) van Navigon een mailtje dat we de kaart van het derde trimester 2010 konden downloaden. Dus zijn nu de allerlaatste kaartwijzigingen alweer verwerkt in onze Navigon.

Hier nog enkele foto's van de ingerichte auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven: vol=vol             Hiernaast: Plaats voor de tassen en koelbox

 

 

 

Naar de eerste reisdag

Terug naar het overzicht