Tegen verwachting in was het vanmorgen bewolkt en hingen er boven zee grote regenwolken maar de zwaluwen die normaal bij minder goed weer laag over de grond vliegen, bleven nu op grote hoogte. Het was wel helder genoeg en we hoefden geen regen te verwachten.

 

 

 

 

Ik moest nog een boodschapje doen in het centrum en weer viel het me op hoe mooi de bloemen zijn en in welke grote getallen  ze hier in de struiken groeien. (ik heb de camera altijd in m'n broekzak zitten)

 

 

 

 

 

We hebben bijna de hele dag wat geluierd en naar het volleybal gekeken, het waren de kampioenschappen die werden gehouden in Gelderland en hier live werden uitgezonden omdat Nederland zijn 5 partijen tegen Spanje moest spelen. Nederland won met 3 tegen 2 en schakelde Spanje dus uit.

Al eerder hadden we afgesproken om vandaag naar Motril te gaan maar vanwege het weer hadden we dat uitgesteld tot na de siŽsta die hier tot half zes duurt. Dat is dus de namiddag van AndalusiŽ als het leven weer op gang komt. We waren wel al iets eerder weggegaan omdat er tijdens de siŽsta altijd meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Dat klopte precies want we vonden heel dicht bij het centrum een geschikte voor ons gereserveerde plek. We liepen eigenlijk eerst maar wat op de bonnefooi om gewoon wat etalages te bekijken toen Ton een ceramieka winkel zag, iets wat we altijd leuk vinden om in te snuffelen. De eigenaar, een bijzonder vriendelijke man, koppelde Nederland meteen aan Venlo en America wat natuurlijk wel grappig was. Hij was er eens geweest en dat had een goede indruk op hem gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

Voor we naar huis gingen hebben we nog een tijdje op een leuk terras gezeten waar steeds wel iets te beleven viel. De temperatuur was met 25 graden natuurlijk wel erg aangenaam. De bloemversiering in de straten is in Motril altijd iets aparts, nu ook weer.

 

 

 

 

De lucht was ondertussen wel goed opgeklaard maar de zon was de de hele dag de grote afwezige geweest. Ik wilde wel nog een foto maken van de lucht en zag toen de visser die net een van zijn hengels binnenhaalde. Deze keer geen resultaat maar hij had er wel al twee in de emmer, het waren 'Doble', zo vertelde hij me.

De weersvooruitzichten voor morgen zijn weer super en we zullen er van profiteren want we zijn aan de laatste week begonnen en hebben nog een paar ideetjes om te doen.

 

 

 

 

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen