Prachtig weer tot wel 31 graden en dan komen er wel wat mensen naar het strand en er werd zelfs gezwommen.

 

 

 

Na het eten zijn we naar het dichtstbijzijnde hoog gelegen restaurant gereden om daar een verfrissing te nemen in plaats van de koffie na het eten. Het eten was zo lekker dat we vanwege de smaak geen koffie toe wilden nemen.

De bergen zijn nu nog overal groen en dat ziet heel apart uit zeker bij dit heldere weer, over een paar maanden is alles al verdord door de hitte.

 

 

 

Overal in de bergen zie je grote hoeveelheden bijenkasten staan, soms wel tot 100 bij elkaar.

 

 

 

De sneeuw was door de heldere lucht witter dan we eerder gezien hadden, dit is een stukje van het begin van de Siėrra Nevada. De echte hoge bergen met sneeuw liggen hier nog een heel stuk achter, we proberen er een keer naar toe te rijden.

 

 

Overal bloemen in de meest uiteenlopende kleuren en ook wel het hele talud helemaal blauw of paars en soms geel.

Het blijft op de smalle bergwegen heel gevaarlijk om de auto aan de kant te zetten, door de aanhoudende bochten heb je nauwelijks zicht op wat komen gaat. Het is dan ook non-stop opletten waar je rijd.

 

 

 

En hier waren we voor gegaan, we hebben een hele tijd gezeten en dan zie je dat we niet de enigen zijn die de bergwegen willen rijden. Weer terug naar huis zijn we over een grotere doorgaande weg gereden al zijn die ook vol met bochten.

 

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen