Vanmorgen om 4 uur opgestaan om tijdens het koffers en tassen verder inpakken we, indien nodig we nog rustig even konden gaan zitten. En natuurlijk ook de tijd genomen om op ons gemak te ontbijten. Gelukkig hebben we in de berging een plateau karretje zodat alles naar de garage brengen heel makkelijk was, dat ding moest alleen niet zo'n kabaal maken op de tegels want we denken dat er wel mensen wakker geworden zijn van ons vertrek. Geen nood want bij feestjes hebben wij ook nooit geklaagd.

En dan maar rijden, de autoweg op in Castell de Ferro, berg op - berg op - en berg op, uiteindelijk is dat zo ongeveer 150 km. en dan ben je op ongeveer 1400 mtr. De temperatuur was voor n7 uur al 23 graden en tijdens de dag liep die op tot 34 gr.

De weervooruitzichten waren goed alleen zou op het eind van de dag en dus de rit het nog voor Barcelona gaan regenen, wij hebben alleen wat bewolking gezien die hier in Barcelona helemaal verdwenen was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de omgeving van Castalon hebben we gegeten, direct voor de tolweg zijn we naar de N340 gereden en hebben deze gewoon in noordelijke richting gevolgd. In 'La 'Llosa' zagen we een restaurant met nog enkele vrije parkeerplaatsen ernaast. Het was een goede gok want we hebben weer eens lekker gegeten en als toetje ieder twee flinke plakken Vienetta. Er was veel personeel en toen we vertrokken waren er nog maar enkele tafeltjes leeg.

 

 

 

 

Op weg naar de autoweg toch nog even gestopt om deze kerk te fotograferen, jammer van de stroomkabels maar het gaat uiteindelijk om de kerk. Verder kunnen we onderweg niet zomaar even ergens stoppen omdat we  iets moois zien.

 

 

 

Op een parkeerplaats om even wat te drinken en de medicijnen in te nemen stonden we onder deze boom met lichtpaarse bloemen en veel van deze bruine vruchten??

De boom hadden we deze vakantie en eerdere jaren vaker gezien maar met deze bruine dingen nog nooit.

 

Naar morgen

Naar het overzicht