Mijn rugpijn is nog helemaal niet weg, ik denk dat het een spier is omdat bij het bewegen scheuten in de rug krijg. Ik ben paracetamol aan het innemen en zo kan de pijn onderdrukt worden. Toch durven we niet naar een grotere plaats te gaan omdat ik dan toch iets van de scootmobiel moet tillen of we zouden hulp aan omstaanders moeten vragen.
Hoe dan ook voorlopig hebben we onze plannen aangepast tot rust en genieten van de omgeving en de zee waar genoeg te zien is, ook het werk aan het nieuwe strand. En 's middags wordt de 'Giro de Italia' live uitgezonden.

 

 

Deze bootjes wachten nu weer tot het weekend op de pleziervissers, de diverse kano's zijn tijdelijk in de garage.

 

 

 

 

Het nieuwe straatnaamplaatje is al zeer voortvarend geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

De machinist plaatst met geduld de blokken in elkaar zodat het mooi past, het is dus veel uitproberen en eventueel opvullen met kleinere rotsblokjes.
Een eind verder zitten aalscholvers te drogen en meeuwen kijken of er een visje te verschalken is.

 

 

 

Hij had blijkbaar nog geen mooie foto bij zijn machine en toen ik hem een fles ijskoud water ging aangeven dat door zijn moeder was gebracht vroeg hij om een foto bij de machine.

 

 

 

 

 

 

 

Omdat bij hoog water een groot gat met water was ontstaan moesten er een tiental auto's komen om met kleinere rotsblokken het gat te vullen, en dat moest natuurlijk weer geŽgaliseerd worden.

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen