De pijn in de rug is toch hardnekkiger als we gedacht hadden en daarom een paar dagen echt rusten en zien wat het wordt. Af en toe een stukje lopen en verder maar lezen en naar programma's op de tv kijken.  We hebben een goede sportzender en dus kijken we veel naar tennis, voetbal (Champignons Leake), de Giro enz.

Om toch een paar foto's te plaatsen dacht ik om eens iets van de echte eenvoudige Spaanse keuken te laten zien. Er wordt altijd begonnen met een eenvoudige salade, zo ongeveer als op de foto van vandaag. In de tijd dat je daarvan eet kun je op de menukaart die met krijt geschreven op een bord aan de muur hangt bekijken welk voor- en hoofdgerecht je uit het keuzemenu gaat nemen.

 

 

 

 

Bij de drankjes hoort een tapas en dat was in dit geval ansjovisjes met knoflook in olie, ik heb het alleen opgegeten omdat dit niet een lievelingsgerecht van Ton is.

 

 

 

 

 

We bestelden allebei 'Berengajos con Miel' gebakken aubergine met honing maar aangezien ze die nog even moesten maken kregen we een schaaltje Paella voorgezet. (Ton had er al wat van genomen)

 

 

 

Dit is dus het voorgerecht en kijk eens wat we al gegeten hadden.

 

 

 

 

Als hoofdgerecht had ik kipfilet besteld en Ton bestelde 'Carne con salsa', rundvlees in tomatensaus met frites, maar daar vergat ik een foto van te maken en van de kipfilet had ik ook al een stukje gesneden.

 

 

 

 

 

Ton bestelde als nagerecht meloen en ik bestel meestal 'Helade de Casa' oftewel ijs van het huis. Een glas met een brok chocolade/vanilleijs er in met een scheut exotische sterke drank, en daarop nog slagroom. Wie zou nu nog thuis aan het aanrecht willen staan om dit gereed te maken voor een tientje?? WIJ IN IEDER GEVAL NIET!

 

 

 

 

 

We zijn vanavond toch nog even langs het strand gewandeld omdat Ton ook beweging nodig heeft. Er zijn maar enkele sporadische mensen op het strand en natuurlijk altijd wel een paar vissers. Vandaag overdag waren er wel wat meer mensen als normaal op het strand maar dat heeft ook met de temperatuur te maken. Op een aantal plaatsen 41 graden en dan is het hier aan zee in deze tijd van het jaar wel 10 graden kouder.

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen