Om een idee te krijgen, dit is ongeveer 1/3 van de bagage.

Hier onder, de scootmobiel is helemaal demontabel en past dus achter de bank die voor de reis natuurlijk plat geklapt wordt.

 

 

 

Om te beginnen, wij hebben een heel fijne prettige reis gehad tot nog toe.
Getimed was het in ieder geval, om 4 uur opgestaan en rustig alles gedaan wat nog gedaan moest worden zodat we om vijf voor half zes Toscane uitreden. In Luik heerst dan ook nog een grote stilte en zie je bijna geen auto's om die tijd. We waren erg vlot in Luxemburg waar het bij het tankstation ook nog rustig was. (voor de nieuwsgierigen 1 liter 95 kost daar 1,247)

De auto was natuurlijk snel op temperatuur en dan bedoel ik de binnen-temperatuur want in de Ardennen was het echt nog onder het vriespunt. De temperatuur is langzaam opgelopen en toen we op de eerste stop van de tolweg waren (na 360 KM.) was het al bijna 8 graden, en voor ons kopje koffie konden we nog niet buiten gaan zitten want er was ook wel een koude wind. Die parkeerplaats is overigens helemaal voorzien van leuke houten figuren die ze van de bomen gemaakt hebben. Google maar eens op parking Faverosse.
Het eerste stuk hebben we echt genoten van de natuur met haar frisse nieuwe kleuren en de overdaad aan koolzaadvelden, soms het hele panorama vullend.

We zijn door Lyon gereden in een grote rij auto's maar hebben  geen moment stilgestaan en dat is dus boffen. De temperatuur liep nu snel op en de zon was heel erg aanwezig zodat we een grotere pauze bij 17 graden en een lekker zonnetje konden houden. Het parkeerterrein met veel zitjes en speeltoestellen voor de kinderen was erg vol zonder dat je dicht bij elkaar zat.

Daarna zijn we doorgereden tot Nimes (25 graden) waar we ons om 15.40 uur bij de hotelreceptie konden melden.

 

 

Naar morgen

Naar overzicht