We waren vandaag enigszins aan huis gebonden omdat er nogal wat gepoetst moest worden. Na een stormachtige winter en de zee vr het balkon is het niet gek dat het balkon ruim 12 meter, een beetje op een zandbak lijkt. Maar met ruim water en een bezem is het ergste er wel snel af. Dan nog dweilen om het echt schoon te maken zodat de glans er ook weer een beetje op ligt. Ton heeft voor zover ze dat kan wat stof afgenomen zodat ik daar morgen alleen nog maar op de voor haar niet haalbare plaatsen de stof hoef af te nemen. Om te eten zijn we even naar Nico en Maria gereden die een goed menu op de muur hadden hangen, keuze uit 4 voorgerechten en ook 4 keuzes voor het hoofdgerecht. Voor het nagerecht zijn de keuzes aanzienlijk groter en vaak vraag je maar gewoon waar je zin in hebt, kan ook een kop koffie zijn.

De zon scheen vanmorgen vroeg al uitbundig en de temperatuur liep snel op tot net boven de 20 graden. We zijn nog even naar de grote supermarkt in Motril geweest om enkele dingen te halen die ze in de kleinere supermarkten niet hebben. We zochten daar ook naar een 'Lavado de coches' omdat de auto behoorlijk vies was maar die was daar niet. Wel hebben we de half lege tank even bijgevuld voor 1,28/ltr. (Euro 95).

 

Op de terugweg naar Castell de Ferro begon het te betrekken, de zon was ineens weg en de wind stak ook behoorlijk op. Langs de rand van de zee kwamen heel brede witte schuimbanen en tegen de rotswanden sloegen de golven zodat er een soort mist ontstond.

 

 

Op de onbeschermde ramen is duidelijk te zien wat een winter met de ramen doet, maar die zijn morgen aan de beurt en dan denk ik dat we zover klaar zijn.

 

Naar morgen

Naar overzicht