Voor vandaag en de komende dagen zijn wat lagere temperaturen en bewolking aangekondigd. Omdat we een leuk restaurant wisten in de bergen zijn we er ondanks de donkere wolken toch maar heen gereden.

 

 

 

Ofschoon we nu nog op een heldere plek zijn zie je de bewolking goed hangen.

 

 

 

En nu zijn we echt in de wolken.

 

 

 

Een nieuwe auto en dit is nu de kilometerstand. Toen we na het eten weer op weg naar de zee reden begon de zon weer te schijnen en de temperatuur werd weer aangenaam. Dat was de reden dat we nog eens de boulevard heen en weer gingen lopen want Ton had al een paar dagen niet veel beweging gehad en ondertussen konden we af en toe in de zon op de rand van het strand zitten.

 

 

 

En zo ziet het nieuwe strand er uit nu het bijna klaar is, een paar honderd meter extra voor de strandgasten. De komende weken zal alles wel mooier afgewerkt worden. In ieder geval zijn de gigantische containerauto's nu op grote plateauwagens afgevoerd. Ze hebben ruim een week lang van 's morgens tot 's avonds heen en weer gereden om het stuk wat op de foto staat ruim 4 meter op te hogen tot wat het nu is. (het was eerst zee)

 

 

 

Zo mooi was het dus weer geworden na de siŽsta.

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen