Het was nog erg heiig op deze hoogte maar toch deze foto gemaakt zodat je kunt zien dat de meeste sneeuw al van de hogere toppen uit de Siėrra Nevada aan het verdwijnen is.

 

 

Tonny fotografeerde mij 'in actie'.

 

 

Hoger zijn we vanmiddag niet gegaan omdat we hier al boven de wolken zaten en dus in de volle zon. Vanwege de laaghangende bewolking was het aan zee aanmerkelijk minder mooi en een lagere temperatuur.

 

Bijna helemaal boven de wolken

 

 

De bewolking is hier heel duidlijk te zien

 

Bloemen zijn er al in overvloed, de komende dagen proberen we om ergens op een van de bergwegen te stoppen op een plaats waar het breed genoeg is om een andere auto langs te laten.

 

Op de terugweg naar Castell de Ferro, we waren inmiddels een heel stuk op hoogte blijven rijden en ook nog ergens in de volle zon op een terrasje gaan zitten voor een drankje,  zijn we omlaag gereden naar een oprit van de spiksplinternieuwe autoweg. Op sommige punten werd er nog flink aan gewerkt maar om snel een grotere afstand te rijden is dit ideaal. Jaren hebben we hoog in de bergen tegen onafgebouwde viaducten en tunnels aangekeken en nu is alles in een stroomversnelling geraakt.

Naar morgen

Naar overzicht