Nadat we vanmorgen konden ontbijten met een stralende zon boven ons kon Ton nog een tijd in de zon gaan liggen op het balkon. Dat bruin worden zit dus wel goed. In die tijd kan ik naar de Caferini voor een heerlijke 'Amerikano' en de website bijwerken. Dat lijkt simpel totdat ik kan melden dat de upload-snelheid net op 1 2 ligt en het downloaden op 6, thuis is dit respectievelijk 24 en bijna 100. Aangezien ik de foto's toch mooi wil laten zijn op de blog is geduld een van de eigenschappen waarover je moet beschikken eer alles op de site staat. Ik heb vandaag nog een andere 'WiFi' plek uitgeprobeerd maar daar was de upload nog langzamer.

We zijn daarna nog wat gaan luieren en hebben enkele tenniswedstrijden bekeken, heerlijk niksdoen. Wel hadden we al besloten om na het eten weer de berg op te rijden, nu naar de richting van polopos.

Het eten was weer een feest vandaag, naast de standaard salade die op tafel komt hadden we een royale keuze waarvan we beiden hetzelfde namen, aardappels in olie gebakken, een behoorlijke portie champignons, een gebakken ei en enkele zelfgemaakte worstjes van chorizovlees. Het toetje mochten we van de baas niet uitzoeken want hij had nog iets lekkers voor twee personen en dat was het laatste en dat gaf hij het liefste aan ons. Oordeel maar even mee!

 

 

Bij de weg die naar Polopos omhoog gaat, had men tot onze verrassing het eerste stuk helemaal vernieuwd, maar dat was ook echt nodig want daar moesten we eerdere jaren heel voorzichtig langs de kuilen laveren.
Vaak konden we vanaf grote hoogte op de nieuwe autoweg kijken, alle bruggen, en dat zijn er heel veel, mooi blauw geschilderd zodat ze goed afstaken tegen de rotsen.

 

 

Bloemen zijn er in overvloed en in de meest verschillende kleuren en tinten, de namen weten we niet.

 

 

 

De bredere bergwegen slingeren zich als een lint door het landschap, de witte plekken op de achtergrond zijn een aantal kassen waar een breed assortiment aan groenten verbouwd wordt. Doordat het nog erg heiig was is de zee op de achtergrond niet meer te zien.

 

 

 

 

En al die bloemen natuurlijk alleen maar in deze tijd van het jaar.

 

 

 

Zo'n panorama is en blijft het ultieme genot van de bloemen bergen en de lucht.

 

 Naar morgen

Naar overzicht