Alles mooi onderhouden, de heg geschoren het gras afgedaan en de rozen staan in bloei.

 

 

Een nieuwe 'Jeu de Boulesbaan', van de oude waren de betonnen randen bij hoog water helemaal weggespoeld en gebroken. Hij is nu verplaatst naar dit hoger gelegen vlak stuk van het strand. Hier staan ook de fitnesstoestellen die in elk dorp te vinden zijn. Er is een keer een volksvertegenwoordiger geweest die dit er door heeft geduwd om in heel Spanje overal deze toestellen te plaatsen. (overal hetzelfde). We kwamen er nu langs omdat Ton de boulevard op en af wilde lopen met de rollator om in conditie te blijven.

 

 

 

Na vijf uur begon de zon iets te schijnen en zijn we na wat boodschappen gedaan te hebben doorgereden naar het stuwmeer. Altijd leuk om even naar de vissen te kijken, we hebben er geen verstand van maar het zijn heel grote. Soms als we brood over hebben nemen we dat mee maar nu hadden we niks bij ons en hadden de vissen niets om over te vechten.

 

 

 

We reden van het stuwmeer een rondje over een van de bergen om vandaar weer naar huis te gaan, de uitzichten zijn altijd mooi.

 

 

Heel vaak zien we herders met hun kudde schapen en geiten, na deze kudde zagen we wat lager op de berg nog een grote kudde van alleen maar schapen. We zijn de berg erg langzaam omlaag gereden omdat je oren zo snel dicht slaan en dan kan het vaak uren duren eer je weer normaal kunt horen.

 

Naar morgen

Naar overzicht