De markt hier stelt eigenlijk niet veel voor, kleding, schoenen, fruit, groenten en een aantal Afrikanen die stiekem proberen zonnebrillen, hoedjes en een aantal frutseltjes te verkopen. Hier is ook aspergetijd maar alleen groene.

 

 

 

Een 'Feria' zonder harde muziek en zanger(s) is geen Feria.

 
 

 

 

 

 

 

 

Nadat we op de markt waren zijn we meteen doorgegaan naar de tent waar het tapasgedoe plaats vond. Ik was nu al twee keer naar het dorp gelopen en drie keer vond ik wel wat veel voor vandaag. Het was tien over twaalf en de tent was dus pas net open. Logisch dus dat er nog geen verdere bezoekers waren maar toen we na het eten nog een klein stukje gereden hadden en we er weer langs kwamen was het zwart van de groepen mensen en de muziek deed haar uiterste best.

Het is de bedoeling dat de diverse verkopers van tapas proberen een zo lekker en mooi mogelijk iets te maken om de mensen ervan te laten genieten voor een erg zacht prijsje (drank of tapas 1,00). Tapas kan zoet zijn of vlees dan wel vis en dat weer in alle soorten en variaties. Bijna alles werd ter plekke gemaakt zodat het al lekker rook toen wij er doorheen gingen.

 

 

 

Na het eten nog een stukje gereden en dit panorama met lappendeken op de achtergrond gezien.

Naar morgen

Naar overzicht