We konden onze ogen vanmorgen nauwelijks geloven, de weersvooruitzichten voor vandaag was regen, regen en nog eens regen, voor héél Spanje en hier scheen de zon uitbundig maar wel wat winderig. Door de wind waren er geen badgasten op het strand maar wel een paar vissers. Ik ben op m'n gemak naar de 'Caferini' gelopen en Ton is wat gaan lezen omdat het inderdaad wat veel wind was op het terras. Afgeschermd door de gebouwen kon ik de bergen niet zien en wist dus niet wat daar te zien was.

 

 

Toen we gingen eten en dus richting bergen gingen wisten we niet wat we zagen, de tweede bergketen was zelfs al niet meer te zien. Hadden we juist nog een plannetje gemaakt voor een ritje na het eten dat nu al in duigen viel. Bij het restaurant vonden we een gemakkelijke parkeerplaats ondanks dat er heel veel auto's stonden. Het was binnen een behoorlijke drukte maar er werd snel een plaats voor ons gecreëerd, we zijn wat dat betreft toch wel een beetje bevoorrecht omdat Tonny niet goed uit de voeten kan. We hebben o.a. lekkere paella gegeten en kalkoenschnitzels met als toetje pudding met slagroom, zeg maar eens dat we wat tekort komen hier. We zijn voor de gezelligheid wel nog wat blijven zitten ook al is er kabaal van jewelste en rennen de kinderen overal tussendoor, in de loop der jaren hebben we geleerd hiermee te leven en dan is het echt leuk. Natuurlijk zat er met dit weer geen ritje meer in en zijn we weer naar huis gereden en hebben wat naar de televisie gekeken, eerst Luik - Bastenaken - Luik en als afsluiter de finale van het 'Barcelona open' tennistoernooi.

 

 

Tijdens het tennissen zag ik ineens een regenboog boven de zee en wist nog snel een foto te maken want zo snel als hij kwam, even snel was hij weer verdwenen. Op het strand is nog duidelijk te zien hoe de zon scheen ondanks de zwarte wolken aan de andere kant boven de bergen. Morgen (maandag) zou het heel mooi weer worden en we zijn erg benieuwd.

Naar morgen

Naar overzicht