Vandaag naar Almu˝ecar, een klein stadje op zo'n 40 km. hier vandaan. Gezellig, leuke terrasjes en veel winkels en voor ons steeds een heel goede parkeerplaats. Het centrum ligt heel hoog en er gaan steile smalle wegen heen. Wij hebben in de loop van de jaren uitgedokterd hoe we met de scootmobiel op een zo makkelijk mogelijke manier boven kunnen komen en ook vandaag ging dat weer makkelijk.

De oogst was enkele leuke truitjes voor Ton en voor ons beiden heerlijke koffie op een mooi terras vanwaar we zelfs van boven in de gaten werden gehouden.  

 

 

 

 

 

Er waren erg veel schoolklassen met het nodige rumoer om zich heen, het doet je goed om te zien hoe de kinderen keurig rond hun begeleider blijven. Hier wordt nog geluisterd naar de leraar of lerares.

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar al zagen we hoe ze begonnen waren met het maken van de banken en nu zagen we het resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De smalle straatjes zijn vaak voorzien van mooie kleine steentjesmoza´ek, prachtig om te zien en de steentjes zijn echt stuk voor stuk ingelegd. 

 

 

 

We zijn in Otivar ergens gaan eten en ook hier werd het vlees op de barbecue klaargemaakt.

 

 

 

 

 

 

Allemaal bootjes van de pleziervissers die met Pinksteren nog gevaren hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al vaker had ik een weggetje gezien dat omhoog naar de vuurtoren ging. Vandaag was er op de drukke weg geen verkeer achter ons zodat ik het er op waagde. Alles was met hoge hekken afgemaakt maar door het gaas heen lukte het toch om er een foto van te maken. Normaal alleen 's avonds hoog in de bergen zichtbaar om ver te schijnen en nu zo dichtbij, heel leuk.

 

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen