En ineens staat er een bord dat er gewerkt gaat worden en dat men in twee maanden hoopt klaar te zijn. Het strand wordt vergroot en men maakt er wat parkeerplaatsen bij. Twee draglines en een paar kieptractortjes zijn ijverig begonnen en er is zelfs al een betonmolenauto geweest. De beton wordt gestort en op het oog vlak getrokken met een paar planken,dat is dus echt Spaans. Op het bord staat dan ook dat het een tijdelijke oplossing is.

 

 

 

Het beton is gestort en 'afgewerkt' met de Spaanse slag. Er heeft ook al hond of kat doorgelopen.

 

 

 

Vanaf het balkon kijken we met wat telewerking hoe de visser de inhoud van het net in de koeling opbergt.

 

 

 

Rond het middaguur hebben we samen de boulevard nog eens op en af gelopen al begon het al behoorlijk warm te worden. Je ziet het is een en al rust op het strand.

 

 

Deze plant met rode bloemen staat ook in een van de tuintjes, het lijkt misschien een beetje onscherp maar het zijn allemaal fijne rode steeltjes alsof het een haarborstel is.

 

 

 

Steeds een ander vergezicht

 

 

 

Hier is duidelijk te zien dat de amandelboompjes ook tegen steile hellingen staan. Men ploegt dwars om uitspoeling door regenwater tegen te gaan, het oogsten gaat door met stokken in de boom te slaan en de noten waar de amandelpit in zit op een zeil onder de boom te verzamelen.

 

 

 

Weer een herder, nu met een kleine kudde maar wel met 5 honden. Hij hoefde zelf niets te doen maar vroeg mij wel om een euro om een 'serveza' te kopen, grappige mensen die Marokaanse herders.

 

 

 

Tegen de avond komen er soms enkele vissers, deze met twee hengels, maar hij had nog 'nada' gevangen.

 

 

 

Als aas gebruikte hij grote garnalen waar hij eerst de kop van af trok en daarna pelde hij het vliesje er af.

 

 

 

Hij moest wel vaker het aas vervangen omdat het er toch vanaf gegeten werd zonder in de haak te happen.

 

 

 

Duikers zijn hier ook elke dag aanwezig, ze werken met een harpoen, hier zie je de rode drijver die aangeeft waar hij is.

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen