We hebben vanmiddag na het eten een stukje langs de zee gereden tot Salobre˝ja en Motril. Het weer was prachtig met 24 graden maar wel nog wat wind. In deze tijd van het jaar zijn daar bij het strand de parkeerplaatsen voor het uitzoeken. Zowel bij Salobre˝ja als Motril waren maar sporadisch enkele badgasten, wel bij de golfbanen stonden veel auto's maar zo'n kleine balletjes zijn niet onze hobby. De stranden zijn bijna overal met kiezels en er stonden nergens banken anders hadden we er wel een paar meter strand aan gewaagd.

 

 

 

Op de terugweg naar huis zijn we even een uitwijkpunt opgereden om een panoramafoto te maken van Castell de Ferro en de omgeving.

Direct langs de zee zie je hoe het strand verlengd gaat worden naar links. Boven in de foto zie je bij de wolken iets omlaag een wit streepje van de sneeuw op de SiŰrra Nevada, boven de huizen van het dorp zie je het kasteel waar het dorp naar vernoemd is. Alle witte vlekken in de bergen zijn kassen waar o.a. tomaten, boontjes, komkommers en nog meer soorten groenten verbouwd worden met enkele oogsten per jaar.

 

 

Onder het kasteel zie je wat blokjes, dat zijn nog altijd niet afgebouwde woningen zoals er in alle dorpen en steden massa van te vinden zijn.                

Hieronder de vooruitzichten voor het weer.

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen