Ik had de website bijgewerkt en op weg naar huis zag ik weer eens hoe mooi Castell de Ferro er bij lag in de zon en de eerste bergen nog in nevel gehuld waren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden vanmorgen al vroeg de wasmachine laten draaien met alles wat rood was om afgeven te voorkomen en rode hemden hebben we genoeg dus een wasmachine alleen daarvoor loont altijd. De zon was al vroeg erg warm en daardoor hingen de hemden al om 11 uur weer in de kast.

Toen ik weer thuis was van het werken met internet zijn we op de boulevard gaan wandelen en op het verste punt ging Ton nog eens lekker in de zon zitten op de rand van het strand en ik ben even naar de markt gegaan voor wat fruit. De opdracht was "vooral niet teveel", daarom kocht ik 2 kilo zoete sappige mandarijnen en 1 kilo heerlijke perziken samen voor 2 euro, daar kun je dit vers fruit niet voor laten liggen.

Terwijl Ton daar zat heeft ze de mooie foto van de bougainville gemaakt die tegen muur groeide op de boulevard.

 

We zijn op de camping gaan eten, lekker hoor. Hier bleek weer dat de smaakverschillen van het eten groot zijn. We bestelden ieder een lekkere vissoep die behoorlijk heet werd opgediend en als hoofdgerecht ook beiden hetzelfde n.l. een escaloppe met saus. In dit geval dus een schnitzel met roomsaus, de ober vroeg nog eens zeer nadrukkelijk of we die met saus wilden want dat is hier niet normaal, zo zie je maar. Onderweg naar huis, want we wilden vandaag verder thuis blijven zag ik deze mooie wolken en omdat je die hier niet zoveel ziet heb ik er maar meteen een foto van gemaakt.

Boven op de bergen zie je iets rechts van het midden een spitse punt, dit is het hoogste punt waar we gisteren gegeten hebben. Het is toch nog een heel eind hier vandaan en wij willen meestal de mooiste weg erheen maar dan moet je wel heel vaak aan het stuur draaien vanwege een overdaad aan bochten.

 

Naar morgen

Naar overzicht alle dagen