3 mei 2016

 

Het zwembad ligt de hele dag in de zon en Ton heeft er vandaag heel veel gebruik van gemaakt, later op de dag was ze er niet meer alleen natuurlijk. We zullen een dezer dagen eens polson of de temperatuur van het water al aangenaam begint te worden. Er zijn enkele brede trapjes en leuningen waardoor het voor Ton ook mogelijk moet zijn, de tijd zal het leren.

 

 

Vanmorgen zijn we eerst op weg gegaan naar een grote supermarkt die we hier een paar kilometer vandaan hadden gezien. Toch eerst nog even gestopt bij een 'lavado de coches'. De auto zat nog vol met muggen enz. van de laatste dag van de reis en was aan een beurt toe.
Bij de supermarkt was naast de deur een goede parkeerplaats voor ons zodat Ton met de rollator mee naar binnen kon. We kochten enkele drankjes en water dat in de Engelse supermarkt waarschijnlijk eerst door 'Jomanda' was ingestraald aan de prijzen te zien. Ook zagen we nog een aanbieding van (Spaanse)  aardbeien 1,5 kg. a  1,49 p,kg. En om de verjaardag wat extra luister bij te zetten hebben we ze gekocht om hier in huis met wat sneetjes brood op te eten. (niet alles ineens natuurlijk).

 

 

 

Op de eerste foto van het zwembad was het al te zien, de heel aparte bouwwijze van dit kleine park. De lijnen vormen een echt spel met de omgeving en iedereen vult zijn verdiepinkje zelf in, heel vaak met bloemen aan het raam. 

 

 

 

 

De bougainville staat ook bij veel huizen en schittert van de kleuren in de zon.

Naar morgen

Naar overzicht