4 mei 2016

 

Het weerbericht voor de komende dagen staat in schril contrast met wat we eerst hadden en nu in NL in het weekend komt. De bewolking is zwaar en de temperatuur soms wel drie tot vier graden lager. Om niet de hele dag binnen te zitten zijn we gaan rijden richting Mijas, we hadden een binnenweg uitgezocht die door het groen zou gaan. Dat klopte aardig al hebben we eerst veel moeite moeten doen om deze weg te vinden, alleen jammer dat alle kilometers die deze weg door de bergen ging het asfalt in een zeer slechte conditie verkeerde. De uitzichten waren vaak heel bijzonder alleen moeten we dan eens de andere kant op deze weg rijden. Het was te gevaarlijk om op de smalle wegen in een bocht naar links te draaien om bij een uitzichtpunt te komen. Dat is dus wel voor herhaling vatbaar en dan op zo'n tijdstip weggaan dat we rond etenstijd in of bij Mijas zijn. Want op de tijd hadden we een behoorlijke misrekening gedaan doordat we niet wisten dat de weg zo slecht zou zijn dat je met 30-40 kmh moest rijden en we dus ook nog veel extra tijd nodig hadden gehad om deze weg te vinden. We zijn toen in een wijde boog naar een grotere weg gereden om daar te eten in een restaurant waar we maandag ook al waren.
Uit het menu kozen we als voorgerecht een tropische salade en als hoofdgerecht een lekker stuk vlees, voor mij varkenslapjes in pepersaus en Ton nam een Paletilla cordero. Als toetje namen we een mousse de mango, overheerlijk. Ik dronk een Serveza Sin alcohol en T sinaasappellimonade en dat alles voor de hele som van EU 17,90.

 

 

 

LEKKER

 

Vanavond weer rustig zitten en wat naar het tennis kijken, Madrid open, er zijn veel spelers van wereldklasse aanwezig. Om ongeveer 10 uur is er het uitgebreide weerbericht voor heel Spanje, we zijn benieuwd.

Naar morgen

Naar overzicht