9 mei 2016

 

Vanmorgen regende het af en toe een beetje maar ook de zon liet zich soms even zien, de man van het onderhoud begon dus met het schoonmaken van het zwembad waar hij net mee klaar was toen het echt begon te regenen, stortregenen.

 

 

 

Het regende pijpenstelen

 

 

 

De zee en de lucht zijn grijs maar rond twee uur klaarde het goed op

 

 

 

Omdat het ineens goed uitzag hebben we de spulletjes in de auto gelegd die je bij een ritje zoal nodig hebt. Ook zouden we onderweg kijken naar een plekje om te eten. Maar eerst moesten we een stuk parallel aan de autoweg rijden om enkele kaarten op de bus te doen. (ja, wij schrijven kaarten aan kinderen en mensen die geen internet hebben) Ik wist waar een brievenbus was, die zijn tegenwoordig dun gezaaid, en begon al langzamer te rijden toen Ton een invaliden parkeerplaats zag die vrij was. Zo was het dus makkelijk om even tot de brievenbus te lopen zonder andere auto's te laten stoppen omdat wij zo nodig even moeten uitstappen. Ik liep van de brievenbus terug naar de auto en zag een restaurantje dat er niet bepaald speciaal voor de Engelse toeristen was.

Overal staat wel groot in het Engels wat ze te bieden hebben en vooral de prijs van het bier en dat was daar niet. We zijn toen samen naar dat restaurantje toegelopen en vonden een mooi plaatsje aan een tafel voor twee, ze hadden een uitstekende menukaart. De zon had nog steeds geschenen totdat we klaar waren met eten maar toen barsten de wolken en lieten alles vallen wat ze in de uurtjes met zon opgespaard hadden. We zaten wel buiten bij het restaurant maar alles was wel helemaal afgeschermd en dicht gemaakt met doorzichtige schotten zodat we er geen last van hadden. We zijn er een hele tijd blijven zitten totdat het zodanig minder was dat we er weer door konden lopen. Het ritje konden we natuurlijk op onze buik schrijven maar een paar boodschapjes hebben we wel nog gehaald voor we weer naar huis gingen.

Uit de foto hierboven mag blijken hoe de situatie nu tegen de avond weer is geworden, men ligt zelfs weer in de zon.

Naar morgen

Naar overzicht