12 mei 2016

 

De zon schijnt tegen 12 uur al regelmatig en de gekneusde ribben doen ook al wat minder pijn. Een geruststellend mailtje gekregen van mijn huisarts (Frank Guldemond) met enkele zeer goede tips om erger te voorkomen, wat ben ik een boffer met zo'n huisarts.

 

 

 

De bougainville op ons terras staat er ook mooi bij

 

 

 

Alle bloemetjes gaan er nu weer beter uitzien

 

 

 

Toen het droog was zijn we een paar km. verder van de autoweg gegaan om te eten in het restaurant waar we nu al vaker zijn geweest. Alleen vandaag hebben we nog even moeten zoeken naar een geschikte parkeerplaats en ondertussen was het toch weer begonnen met een regenbuitje. Maar omdat we al erg dichtbij waren ging dat gemakkelijk met de paraplu, ja vlug doorlopen is er natuurlijk niet bij. In het buitendeel van het restaurant was maar één tafeltje vrij maar daar had men een hond vastgemaakt (Het is Spanje hier) dus zijn we naar binnen gegaan waar het ook altijd vol zit. Gelukkig allemaal erg behulpzame mensen die opstaan van tafel om ruimte te maken zodat Ton met de rollator bij haar stoel kon komen. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en we worden iedere keer bij aankomst persoonlijk begroet, op de foto is bijna de helft van het binnenrestaurant te zien. Er is elke dag een andere menukaart en zo stond er vandaag o.a. spinaziesoep bij de voorgerechten maar omdat we aan de late kant waren was deze op, jammer maar komt misschien nog eens terug. De keuze is overigens geweldig, elke dag minstens 6 soorten visgerechten en ook 6 verschillende vleesgerechten. Daarnaast is er altijd brood en een keuzedrankje en als toetje een vaste kaart met 10 keuzes.

Het weer was nog niet zo stabiel als verwacht dus zijn we na het eten via een omweg weer naar het appartement gereden en morgen is het mooi met veel zon.

 

Naar morgen

Naar overzicht