30 april 2016

Vanwege de lange rit van vandaag zijn we op tijd opgestaan om te gaan ontbijten. Lekkere spulletjes en zeker erg lekkere koffie. We waren dus zoals je dat zegt rond gegeten en konden 10 voor 8 vertrekken bij 11 hele graadjes temperatuur. Het weer viel verder wel mee al hadden we ook wel eens wat regendruppels op de voorruit. Om bijna half 11 reden we over de Frans-Spaanse grens en het bleef steeds wel wat regenachtig en niet warmer dan 14 graden. Tegen 2 uur zijn we gaan eten, een leuk plekje dat een stukje van de tolweg was en we vorig najaar hadden gevonden. Gelukkig had Ton goede aantekeningen gemaakt waardoor we er nu rechtstreeks naar toe konden rijden. Wat een genot, heerlijk eten uit de Spaanse keuken, een stuk kip dat heerlijk gekruid was zoals dat alleen maar in Spanje kan. Ton had twee moten zalm en ook al zo lekker, alles gewoon van het dagmenu.

 

 

Mooie bloemenstruiken langs de parkeerplaats van het restaurant, daar word je toch vrolijk van.

 

 

 

Dit was de richting die aangegeven stond bij het tankstation in Gandia, mooie bloemen en in het midden nog net een streepje blauwe zee.

 

Om 7 uur konden we inchecken bij het hotel in Alicante, dat is pal aan de zee maar ik was eigenlijk te moe om daar nog een foto van te gaan maken, misschien morgenvroeg als we verder rijden naar het zuiden.

 

Naar morgen

Naar overzicht